13 juni 2019

När jag fyllde 26 årJordgubbar är bland det bästa jag vet!

Det enda som är ett måste på fikabordet för mig när jag fyller år är jordgubbar. Det är nu i juni som de smakar allra bäst, så jag lyxade till det med hela två lådor till min födelsedag i tisdags. Det blev en välfylld jordgubbstårta som uppskattades mycket av både födelsedagsbarnet själv samt gästerna. Dock så blev det lite stressigt att blir klar med garneringen när gästerna började trilla in så jag glömde totalt bort att fotografera mitt mästerverk. Men gott var det i alla fall! Jag valde att fylla min tårta med mina favoritfyllningar - chokladmousse och vaniljkräm - och toppa den med grädde, stora saftiga jordgubbar och lite nougat! Allt helt och hållet utvalt efter vad jag själv föredrar.

Ja, nu har jag alltså fyllt hela 26 år. Jag kan inte vara annat än nöjd med min 26:e födelsedag, jag blev väl firad av både familj och vänner, jag åt en massa jordgubbar och fick fina presenter. Tack för det!

Rosorna kom pappa med igår 😊

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund