07 december 2018

Lucka 7: FredagslistanMin önskelista till Tomten.
Tycka vad man vill om julklappar men att ge och få julklappar är en viktig tradition som vi har och alltid har haft i min familj. En trevlig, användbar eller efterönskad julgåva. I julkalenderns första  fredagslista delar jag med mig av min egna önskelista, där jag listar mina materiella önskningar för den här julen, som har skickats ut till mina nära och såklart till Tomten.

  • Några säsonger av mina favoritserier som jag samlar på DVD.
  • Delar till servisen Eden från Rörstrand som jag samlar på.
  • Spelet Tomtens julspel.
  • En fin snöglob (eller flera). Denna fina finns hos Guldfynd.
  • Boken Ödesryttarna: Jorvik kallar (som SSO-spelare så måste man läsa den).
  • Pussel, 500-1000 bitar, med julmotiv. Gärna Jan Van Haasteren: Christmas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund