06 december 2018

Lucka 6: Mina favoritjulalbumJulmusik ♪
Nu är vi framme vid lucka nummer sex och det är hög tid för lite julmusik. Jag lyssnar på många olika artister vid jul. Alla samlade i en enda stor, härlig spellista. I denna spellista finns bland annat tre riktigt mysiga julalbum som jag tänkte tipsa om idag.
Vad lyssnar du på under julen?
Winter Carols.
Förra året släppte Blackmore's Night en ny version av sitt julalbum Winter Carols. Detta album har spelats flitigt sedan dess. Så mysigt och juligt! Min favoritlåt har länge varit (även från deras tidigare album) "I Saw Three Ships" men jag gillar även "Deck the Halls" och "Christmas Eve" riktigt mycket.

Länk: Winter Carols (2017) (Spotify)
Christmas with Scotty McCreery.
Scotty McCreery's härliga julalbum nämnde jag i julkalendern för två år sedan också, och det är fortfarande en stor favorit som spelas flitigt så här års. Jag har lyssnat flitigt på all hans musik sedan 2015. Hans röst är helt fantastisk och aldrig någonsin har jag älskat att lyssna så mycket på "First Noel" som jag gör när han sjunger den! Jag gillar även "Let It Snow", "Jingle Bells", "Holly Jolly Christmas" och "Christmas Comin' Round Again" lite extra mycket.

Länk: Christmas with Scotty McCreery (Spotify)
Så milt lyser stjärnan.
År 2015 släppte Shirley Clamp ett nytt julalbum som jag direkt la till i min spellista. Dock är det nu under det senaste året som det har blivit en favorit. Shirley har en jättefin röst som passar perfekt till jullåtar. Mina favoriter från albumet är "Jul, jul, strålande jul", "Gläns över sjö och strand", "Winter Wonderland" och titellåten "Så milt lyser stjärnan".

Länk: Så milt lyser stjärnan (Spotify)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund