03 december 2018

Lucka 3: The Christmas Chronicles

The Christmas Chronicles (2018) | ★★★★✩
Santa's in town early this year.
Syskonen Kate och Teddy planerar att fånga jultomten på film när han kommer med klapparna, vilket leder till ett hisnande äventyr de flesta barn bara kan drömma om. Efter att ha legat i bakhåll inför tomtens ankomst på julaftonskvällen smyger sig syskonen in i släden och orsakar en olycka som äventyrar hela julen. Under en vild natt måste Kate och Teddy samarbeta med tomten – som visar en sida du aldrig tidigare sett – och hans trogna nissar för att rädda julen innan det är för sent.

Medverkande:
Kurt Russell, Darby Camp, Judah Lewis, Kimberly Williams-Paisley, Oliver Hudson, Goldie Hawn
Regi: Clay Kaytis | Genre: Familj, Komedi, Äventyr | Längd: 1 t 44 min

Kommentar:
The Christmas Chronicles är en helt ny julfilm som kom ut på Netflix för snart två veckor sedan. Jag såg den under förra veckan och tyckte att den var oväntat bra. Den startade ganska mysigt och fint med små klipp från familjen Pierce julfiranden genom åren. Sedan var den lite seg och småtråkig en stund innan Kate och Teddy fann tomtens släde och äventyret drog igång!
En bra, mysig och välgjord julfilm för hela familjen, som kanske är något förutsägbar ibland men absolut sevärd! Jag fick både julstämning, en tår i ögat och ett gott skratt. Och tomtenissarna var så himla söta 😍 En klar fyra!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund