17 december 2018

Lucka 17: The Holiday Calendar

The Holiday Calendar (2018) | ★★★✩✩
En kämpande men begåvad fotograf ärver en antik adventskalender, vars innehåll tycks förutsäga framtiden. Kommer den här magiska kalendern hjälpa henne att hitta kärleken i jul?

Medverkande:
Kat Graham, Quincy Brown, Ethan Peck, Ron Cephas Jones, Genelle Williams, Ali Hassan, Rodrigo Fernandez-Stoll
Regi: Bradley Walsh | Genre: Drama, Romantik | Längd: 1 t 35 min

Kommentar:
Detta är ytterligare en ny julfilm för i år från Netflix. Och en mycket trevlig sådan. Väldigt, väldigt julmysig! Som en gammal The Vampire Diaries-tittare så är jag såklart ett stort fan av Kat Graham, så skådespeleriet gick definitivt hem hos mig. Dock tycker jag lite bättre om mer äventyrliga julfilmer än romantiska, så därför ger jag filmen en stark trea. Helt klart sevärd och julig, men inte så speciellt spännande.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund