07 maj 2018

RoomROOM (2015) | ★★★★✩
Love knows no boundaries.
För Jack är det trånga rummet hela hans värld, det är där han är född och uppvuxen. För hans mamma är det ett fängelse där Old Nick har hållit henne inlåst i sju år. När Jack fyller fem år börjar hon utarbeta en djärv flyktplan som hänger på hennes unge sons mod, såväl som en hel del tur.

Medverkande:
Brie Larson, Jacob Tremblay, Joan Allen, William H. Macy, Sean Bridgers
Regi: Lenny Abrahamson | Genre: Drama, Thriller | Längd: 118 min

Kommentar:
En riktigt bra film med fantastiska rollprestationer! Smått obehaglig och hjärtskärande. Jag skrattade och jag grät. Jag blev arg och jag blev berörd. Det enda jag kan känna att jag saknade i filmen var att få se mer av mamman Joys tid i rummet. Jag ger den en stark 4. Se den!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund