13 januari 2018

TV-serier jag började följa under 2017A Series of Unfortunate Events
Hur kan man inte bli nyfiken när man scrollar förbi den här, minst sagt speciella, serien? Den låg i min Netflix-lista i några dagar och när jag började kolla kunde jag inte slita mig. Nu inväntar jag säsong två!
Frontier
Jason Momoa fick mig att ge den här serien en chans att trollbinda mig. Jag har sett båda säsongerna, väldigt synd att de är så korta. Bra kvalité och skådespelare men storyn har hittills inte fångat mitt intresse så jättemycket.
iZombie
Det är sällan jag kollar på komediserier men denna har jag verkligen fastnat för. Troligtvis så är det all drama som räddar den för mig. Jag ligger dock lite efter i mitt tittande då säsong tre är så seg på att komma till Netflix.
Riverdale
En överraskande bra serie med en spännande story, fantastiska karaktärer och grymma skådespelare. Efter att ha läst pappas Acke-tidningar som barn, var det en självklarhet att ta en titt på Riverdale. Och jag fastnade direkt.
Stranger Things
Detta är troligtvis min favorit av alla serier jag började följa under året. Hur kunde jag vänta så länge med att se den, helt ofattbart?! Längtar så till säsong tre!
Van Helsing
Efter att ha sett Van Helsing-filmen några gånger var jag nyfiken på vad detta var för serie. Jag tycker om den men den har inte blivit någon större favorit. Nu väntar jag på att säsong två ska komma till Netflix nästa vecka.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund