02 januari 2018

Födelsedag & fyrverkerier



Hej 2018!
Nu har snart två dagar av det nya året redan passerat. Jag spenderade min nyårsafton hemma med min lillebror. Vi käkade gott, spelade spel och kollade på film, riktigt trevligt. Vid tolvslaget stod jag redo med kameran men på grund av regn höll jag mig bara uppe på balkongen. Men några bilder fick jag till i alla fall.

I går var en mycket speciell dag förresten, en dag som jag glömde bort att uppmärksamma, nämligen bloggens födelsedag. Under hela fyra år har jag bloggat här nu och med detta inlägg har jag även inlett år nummer fem, för mig blir bloggvärlden inte av med i första taget. Nästa månad firar jag nio år som bloggare, gissa om det blir fest nästa år! Grattis bloggen! 🎉

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund