06 december 2017

Lucka 6: Bloggtips


Plus Size-inspiration av Kajsa.
I lucka nummer sex är det dags för julkalenderns första bloggtips. Jag väljer att tipsa om en nyfunnen blogg som snabbt blivit en favorit. En blogg som innehåller tips och inspiration om något som är ovanligt i bloggvärlden men helt rätt för mig, nämligen mode för Plus Size-kvinnor. Precis en sådan blogg som jag behöver i min läslista!

Alla bilder kommer från Kajsas blogg.

Såhär beskriver Kajsa själv sin blogg: Jag har startat denna bloggen för att jag var trött på att läsa modemagasin och se en skitsnygg klänning, men inte kunna köpa den, för att den inte fanns i min storlek. Denna bloggen är en plats för tjejer att inspireras och slippa besvikelsen över att modet inte är för dem. Alla plagg som visas här är i plus size (om inte annat anges) och från butiker som levererar till Sverige. Jag älskar mode fast jag är plus size. Min stil är en mix mellan färger och mönster. Jag tror att man påverkas av vad man har runt sig à la Feng Shui. Så jag vill ha kläder som jag trivs i och blir glad av. Och jag tycker den svenska marknaden är väldigt begränsad på vad som erbjuds för plus size. Det hoppas jag också kunna ändra på :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund