29 december 2017

Fredagslistan | Året 2017
Gjorde du något 2017 som du aldrig gjort förut?
Jag började arbeta på en förskola. Mitt första riktiga jobb. Det är nog årets största händelse tror jag, vilken upplevelse! Jag besökte även en psykolog en gång, det var första gången. Jag gick inte dit igen, av positiva skäl.

Saknade du något under år 2017 som du vill ha år 2018?
Motivation att fotografera och bli en mer kreativ och skapande person igen.

Vad önskar du att du gjort mer?
Fokuserat på studierna och följt planeringen. Solat och badat. Fotograferat och bloggat. Och käka mer vitaminer.

Vad önskar du att du gjort mindre?
Slarvat med studierna. Suttit inomhus. Åkt på förkylningar.

Favorit på TV?
Bye bye Sverige, Vår tid är nu, Riverdale, Stranger Things och Fröken Frimans krig.

Bästa boken du läste?
Vi på Saltkråkan av Astrid Lindgren.

Största musikaliska upptäckten?
Mad World - Gary Jules feat. Michael Andrews

Vad spenderade du mest pengar på?
Mat gissar jag på, och diverse apoteksgrejer (ögondroppar, hudsalva och hårbotteninpackning). Och spel!

Vad gjorde du på din födelsedag?
Jag fick presenter och blev bjuden på middag ute på stan av min mamma. Några dagar innan hade farmor varit på besök och firat mig och resterande släktingar gratulerade mig i efterskott några dagar senare i samband med min lillebrors student. Jag valde med andra ord att inte göra någon större grej av min födelsedag i år.

Mest stolt över?
Att jag trots slarv och dålig planering (eller brist på planering snarare) ändå blev godkänd i mattekursen. Och såklart att jag gav Utbildningskontraktet en chans trots mina tvivel!

Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Lite mer kreativt skapande hade ju inte skadat. Mer foto, mer blogg... Och mer yoga! Matförgiftningen som jag åkte på i höstas hade jag kunnat vara utan också.

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
Jag tänker göra ytterligare ett försök att bli kreativ med kameran igen. Jag vill träna yoga och pilates regelbundet. Jag måste även öka mitt intag av vitaminer och bättra på mitt immunförsvar. Jag har åkt på flera förkylningar sedan jag började på förskolan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund