06 november 2017

The BoyTHE BOY (2016) | ★★★✩✩
Den amerikanska barnflickan Greta får en chock när hon börjar sitt nya jobb hos en brittisk familj. Sonen Brahms är inte som alla andra, han är en docka. När Greta gång på gång bryter mot de strikta regler som familjen satt upp för Brahms skull, så börjar det hända en rad otäcka saker, oförklarliga saker som får henne att tro att dockan är levande.

Medverkande:
Lauren Cohan, Rupert Evans, James Russell, Jim Norton, Diana Hardcastle
Regi: William Brent Bell | Genre: Mysterium, Skräck, Thriller | Längd: 97 min

Kommentar:
En bra story och lagom skrämmande för mig som inte gillar skräckfilmer något vidare. Jag älskar dock mysterium så denna går hem hos mig. Riktigt obehaglig mellan varven. Lauren Cohan lockade mig till att se denna film och jag blev inte besviken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund