19 november 2017

En Stargate i årets julkalenderJulkalendern 2017.
Det är bara 12 dagar kvar nu sedan är det december och dags för julkalendern. Årets julkalender i SVT heter Jakten på tidskristallen och beskrivs som ett spännande och juligt sci-fi-äventyr om onda krafter som ska stoppa tiden. Bara tre barn och deras professor kan rädda universum - och julen. Låter inte det spännande? Jag vet inte om jag vågar hoppas på en massa julstämning men Eva Rydberg ger mig förhoppningar om att det i alla fall kommer bli underhållande. Och kolla in trailern, de har ju för sjutton en Stargate!

Min egna julkalender här på bloggen är såklart tillbaka i år igen - en sådan tradition bryter man inte efter såhär många år. Mellan den 1 till 24 december blir det daglig, julig uppdatering för sjunde året i rad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund