11 juni 2017

Vecka 23
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Veckan har varit bra. Jag har haft min syster på besök i några dagar och hon har bland annat hjälpt mig att städa och röja lite här hemma, vilket verkligen behövdes. Och så har vi haft många mysiga kvällar framför Netflix. Sedan så avslutade jag veckan med att fylla år, hela 24 år fyllde jag i dag! Så det har blivit både tårta, blommor, presenter och shopping i helgen. Jag skaffade även ett abonnemang på Storytel nyss, så nu ska jag börja läsa (och kanske lyssna lite) böcker på allvar! Jag har även kommit igång med mitt designande av bloggar igen.


Veckans bästa serieavsnitt?

Jag har faktiskt inte hunnit se på så mycket serier denna veckan, annat är den nya säsongen av Orange Is the New Black (och Ghost Whisperer) och då såg jag många avsnitt på raken så jag vet inte vad som hände i vilket avsnitt. Men övergripande var det en bra säsong, inte min favorit men heller inte långt ifrån. Så många härliga karaktärer och fantastiska skådespelare det är i denna serie alltså! Ofattbart att vi nu ska behöva vänta ett helt år till nästa säsong.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag fortsätter då på OITNB. Mina favoriter i den femte säsongen var Alex, Taystee och Nicky.


Veckans maratonprojekt?

Jag har tillsammans med min syster börjat kolla om på min favoritserie Ghost Whisperer.


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Min syster kommer tillbaka och bor här i ytterligare några dagar. Och min äldsta lillebror tar studenten, det ska bli spännande och se vad han tycker om sitt studentplakat som jag har gjort helt själv!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund