28 maj 2017

Vecka 21
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Förutom att jag hade lite feber i några dagar och näst intill led i värmen, har det varit en relativt bra vecka. Svettig men till stor del ganska lugn. I onsdags mötte jag upp min syster i Karlstad för lite shopping och en sen lunch. Dock var detta samma dag som jag fick feber, men jag var tapper och fick ändå en trevlig eftermiddag.


Veckans bästa serieavsnitt?

The 100 4x13. En bra säsongsavslutning. Det var på tiden att Clarke offrade sig själv lite istället för att bara offra andra. Det bästa hon gjort på länge, och ett stort plus att hon även överlevde!


Veckans bästa seriekaraktär?

Det blir en duo denna gång, Oswald & Edward från Gotham. Jag älskar dem, och ännu mer nu efter veckans avsnitt. De är så härliga!


Veckans maratonprojekt?

Jag återupptog en pausad rewatch av Pretty Little Liars och började lite spontant att kolla på SVT-serien Blå ögon som jag trilla över på Netflix. Tycker den är jättebra, hittills!


Veckans bästa blogginlägg?

"Sommarmaraton a al Elsa" av Vi gillar film!


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Hmm, bra fråga! Händer någonting roligt nästa vecka? Jag har inga spikade planer. Jag har fått i uppgift att fixa ett studentplakat, så det ska jag nog börja med till veckan. Sedan så ser jag fram emot nya avsnitt av Gotham och PLL såklart.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund