21 maj 2017

Vecka 20
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig? 

Jag tycker att jag har haft en bra vecka. Lugn. Mycket känslor (läs mer längre ner). Härligt väder. Fortsatt att halka efter lite med vissa serier men även kommit ikapp med andra. Käkat jordgubbar och glass. Plockat fram OCH knäppt av kameran för första gången sedan nyårsafton!


Veckans bästa serieavsnitt?

The 100 4x12. Sorgligt och lite långtråkigt mellan varven men ändå ett av de bättre bland de få avsnitt jag hunnit se denna vecka.


Veckans bästa seriekaraktär?

Erin Lindsay (Chicago P.D.). Är dock rädd för att den fjärde säsongens avslutande cliffhanger kommer innebära att Sophia lämnar serien, men tycker ändå att det känns ganska osannolikt då hon inte fick något avslut.


Veckans maratonprojekt?

Avslutade säsong två av Gotham. Och jag kollade igenom samtliga tre avsnitt av Dokument inifrån: Fallet Kevin, en dokumentär som gjorde mig riktigt upprörd, arg och ledsen, och framförallt förvånad då jag faktiskt gått i samma skola som den yngsta av de två mordanklagade pojkarna.


Veckans bästa blogginlägg?

"Fallet Kevin: Jag är förundrad.." av Linda Blom


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Fortsättningarna av Pretty Little Liars och The 100. Fotografera lite till. Och komma igång med bloggdesignbeställningar igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund