02 maj 2017

Avatar får fyra uppföljare!
Avatar-uppföljarnas officiella premiärdatum! 
James Cameron har ända sedan den första Avatar-filmen hade premiär år 2009, jobbat hårt på en uppföljare. Genom åren har det växt från en till två till tre till fyra filmer vars premiärdatum är:

Avatar 2 - 18 december 2020
Avatar 3 - 17 december 2021
Avatar 4 - 20 december 2024
Avatar 5 - 19 december 2025

Avatar är en av mina favoritfilmer så även om jag känner mig lite skeptisk ser jag samtidigt fram emot en fortsättning med nya äventyr i den grönskande djungeln på Pandora. Men hur ska de kunna fylla hela fyra filmer? Vad tror du?

Bekräftade att återvända är Sam Worthington, Zoe Saldana, Stephen Lang och Sigourney Weaver.

Relaterat: Månadens film | Avatar

6 kommentarer:

 1. Men va, så spännande! Ska bli intressant att se hur det blir :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, spännande ska det allt bli :)

   Radera
 2. Spännande att de ska släppas så många! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, verkligen! Det ska bli intressant :)

   Radera
 3. Jag har väntat på dessa filmer sedan 2009 men eftersom det har tagit sån j*kla tid för Cameron att få igång inspelningen så har jag nu helt tappat suget. Dessutom hinner nog en gammal sjuk hagga som mig dö innan Avatar 2 dyker upp, och säkert resten av mänskligheten också...

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund