05 februari 2017

Vecka 5
Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Jag ser min vecka som en mycket bra vecka. Jag började den med att spendera en massa pengar (alltid lika roligt, om plånboken tillåter) genom att först göra en ny synundersökning och investera i ett par nya glasögon. Sedan bjöd jag min syster på lunch innan vi tog en liten shoppingrunda. I övrigt har jag mest varit hemma, ägnat mig åt vardagliga sysslor och planerat lite nyheter till designstudion.


Veckans bästa serieavsnitt?

Teen Wolf 6x10. De goda besegrar återigen de onda. Stiles återkomst. Stydia. Några oväntade och några efterlängtade kyssar. Jag gillade dock inte riktigt slutet, det hade fungerat bättre om serien var slut nu men det återstår ju faktiskt hela 10 avsnitt. Det kändes för mycket som ett farväl, inte minst till Stiles och ska de verkligen avsluta Teen Wolf utan honom? I hope not.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag gillade Bruce Wayne i veckans avsnitt av Gotham. Det är roligt med karaktärer som utvecklas.


Veckans maratonprojekt?

Jag har fortsatt kolla på The Originals.


Veckans bästa blogginlägg?

"Fototips-fredag: Min redigeringsprocess" av Jarina


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Jag ser fram emot att få hämta mina nya glasögon som jag hoppas hinner komma till veckan. Och så funderar jag på att fota lite stilleben.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund