22 januari 2017

Vecka 3


Hayden & Liam i dragkamp med ghost riders. Detta var en grymt bra scen!

Hur skulle du kort sammanfatta veckan? Har veckan varit bra eller dålig?

Veckan har varit bra. Det har inte hänt så där överdrivet mycket. Jag hade mamma på besök i måndags. Jag har toppat håret och bokat en synundersökning (ren rutin). Jag har äntligen kommit igång med att designa om min hemsida (som troligtvis blir klar i kväll) så att jag sedan kan komma igång med bloggdesignbeställningar igen. Jag har även skaffat ett nytt Instagram-konto som är kopplat till bloggen, på mitt tidigare konto lägger jag bara upp mina fotografier. Och Gotham är tillbaka. Bra vecka som sagt.


Veckans bästa serieavsnitt?

Det måste nog bli Teen Wolf 6x08. Nu är äntligen mysteriet kring Stiles riktiga namn löst. Avsnittet var väldigt bra överlag också. Mycket action och hjärtat satt i halsgropen näst hela tiden. En sorglig känsla har legat över nästan hela säsongen hittills men den har absolut inte på verkat på ett negativt sätt, snarare tvärt om, den har gjort säsongen stark.


Veckans bästa seriekaraktär?

Jag gillade verkligen Liam (för en gångs skull) i veckans avsnitt av Teen Wolf. Hans scen med Hayden i polisstationen!


Veckans maratonprojekt?

Jag avslutade Stargate Atlantis säsong 2 och kollade igenom första säsongen av Zoo igen, bara för att det är så bra.


Veckans bästa blogginlägg?

"Fototips-fredag: Olika bakgrunder" av Jarina


Vad ser du fram emot till nästa vecka?

Jag ser fram emot Guldbaggegalan i morgon. Jag är även som vanligt extremt taggad på fortsättningen av Teen Wolf. Och jag hoppas återigen på en fotopromenad.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund