01 januari 2017

Den första dagen
2017.
Årets första dag. Jag hoppas att ni hade en bra kväll i går. Själv hade jag det toppen tillsammans med min lillebror Kewin. Vi kollade på film, spelade spel, drack och käka gott och fotograferade fyrverkerier från balkongen. Lagom händelserikt och mycket mysigt.

I dag är det faktiskt bloggens födelsedag. I tre år har vi hängt ihop nu, jag och www.johannaewa.se, och nästa månad har jag varit bloggare i hela åtta år! Det känns verkligen inte som att jag någonsin har gjort något annat. Vad hade jag för intressen innan jag började blogga? Och äldre har jag ju inte blivit med åren heller... eller? Oh jisses, 23 år och har redan åldersnoja, framtiden ser ljus ut. Haha.

Hur som helst, grattis på födelsedagen bloggen och välkommen 2017!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund