14 januari 2017

4 filmer jag missade under 2016

Jag såg inte alls många filmer under 2016, tyvärr, så i år tänker jag inte bara se på årets kommande filmer utan också på några från förra året som jag tror kan vara i min smak. Här nedan följer fyra filmer som jag planerar att se.
Tipsa mig gärna om du anser att jag missat något annat sevärt!

Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016)
"The adventures of writer Newt Scamander in New York's secret community of witches and wizards seventy years before Harry Potter reads his book in school."

Finding Dory (2016)
"The friendly but forgetful blue tang fish begins a search for her long-lost parents, and everyone learns a few things about the real meaning of family along the way."

The Jungle Book (2016)
"After a threat from the tiger Shere Khan forces him to flee the jungle, a man-cub named Mowgli embarks on a journey of self discovery with the help of panther, Bagheera, and free spirited bear, Baloo."

Suicide Squad (2016)
"A secret government agency recruits some of the most dangerous incarcerated super-villains to form a defensive task force. Their first mission: save the world from the apocalypse."

2 kommentarer:

  1. Missade de 3 översta! Var inte så sugen på varken Finding Dory eller Djungelboken. Men lite tråkigt att ha missat Fantastic Beasts! Suicide Squad dock är inget att hänga i julgranen, haha. 2016's sämsta superhjältefilm - och det är ändå året då floppen Apocalypse släpptes!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Haha, ja, jag har hört mycket dåligt om Suicide Squad så jag har inga förväntningar på den alls utan ser den mest på grund av Joel Kinnaman ;)

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund