16 december 2016

Julkalender 2016 | Lucka 16: Fredagslistan


I dagens lucka listar jag i veckans fredagslista mina fem favoritjulavsnitt från serier jag följer eller har sett. Har du något favoritavsnitt med jultema?


1 Ghost Whisperer 3x10 Holiday Spirit
Seriens enda julavsnitt men oj så mysigt det är. Jag älskar stämningen och dekorationerna i det här avsnittet.

2 Home Improvement 3x12 'Twas the Blight Before Christmas
Home Improvement har ett julavsnitt i alla sina åtta säsonger, och jag har tre favoriter, så jag fick med stor glädje kolla igenom alla avsnitten innan jag kom fram till en favorit. Jag älskar den mysiga, familjära julstämningen.

3 Pretty Little Liars 5x13 How the 'A' Stole Christmas
Det bästa med det här avsnittet är julmiddagen i slutet, så mysigt och stämningsfullt. Och dekorationerna är underbara.

4 The Originals 3x09 Savior
Den juliga delen av detta avsnitt är fantastisk. Dekorationerna är så fina och Mikaelson's julfirande är så mysigt!

5 The Vampire Diaries 6x10 Christmas Through Your Eyes
Jag gillar avsnittets mysiga flashbacks, annars är det mest en julig stämning i bakgrunden av seriens vanliga drama.


En TV-serie som jag gärna hade haft med på den här listan är One Tree Hill, men serien har tyvärr inget julavsnitt. Hela nio säsonger men inte ett enda julavsnitt. De firar Halloween och Thanksgiving men inte jul, det är så synd tycker jag...
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund