20 november 2016

Tid för jul - igen
Julfint.
Julen har börjat titta fram lite överallt, på nätet, i butikerna, i hemmen och nu även här på min blogg. En enkel uppdatering av headern och en ny länkfärg (röd) senare är bloggen redo för den stundande julen. Härligt. Den här gången valde jag faktiskt att ta med en TV-seriebild i headern, det är ju trots allt det jag skriver om till stor del. Jag har varit lite osäker till det tidigare då jag inte vill att man ska missa att bloggen lika mycket handlar om annat, som foto, bloggdesign och vardag, och jag har på grund av det alltid valt att använda mina egna fotografier, men denna gången kändes det faktiskt riktigt okej. Det blev en bild från min absoluta favoritserie, kan ni avgöra vilken det är?

Under den kommande veckan vankas det storstädning och julpyntning och sen är även mitt hem julfint!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund