04 november 2016

Fredagslistan | Min önskelista till jul
Önskelista 2016.
Jag var ute på stan med min mamma igår och hon frågade mig om vad jag önskar mig i julklapp, jag insåg då att det är hög tid att se över årets önskelista. Följande har jag kommit på att jag vill ha:

● Trivial Pursuit: Harry Potter
● The Vampire Diaries säsong 6
● Once Upon A Time säsong 5
● Pretty Little Liars säsong 4
● Julkalender: Jul I Kapernaum
● Aromalampa
● Limpistol
● Läslampa

En Harry Potter-upplaga av TP. Några säsonger av några favoritserier. Julkalendern från 1995, Jul i Kapernaum, till min samling. En aromalampa, gärna denna från Yankee Candle. En limpistol. Och en läslampa som man klämmer fast på boken, prefekt när man ligger och läser i sängen eller befinner sig i dåligt ljusförhållande.

Har ni funderat på vad ni önskar er i julklapp? Ett tips till er som inte har några idéer, varken på vad ni kan önska er eller på vad ni kan köpa till andra, är julklappstipset.nu en bra sida med en massa tips på julklappar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund