24 november 2016

Ett annorlunda julbord
Det är en månad kvar till julafton och jag har funderat på det här med julbord.
Jag äter sällan julbord, förutom det vi lagar hemma på julafton och som sedan räcker hela julhelgen. Julbord är dock något jag alltid har tyckt om och velat ha mer utav, gärna lokaliserat på en mysig herrgård med en riktigt traditionell julstämning. Ett traditionellt julbord med skinka och köttbullar, tända ljus, tindrande julgranar och lugn, stämningsfull julmusik i bakgrunden. Jag skulle nog inte kunna tänka mig något annat.

Men ett julbord i Stockholm med bowling eller annan aktivitet låter ju ändå riktigt skojigt. Vilket julminne det måste bli! Detta erbjuder BallBreaker, ett julbord med en annorlunda inramning. Ta med familjen och ät lite julmat och spela lite biljard, eller varför inte utmana varandra i en 5-kamp?

I år har jag hittills inget julbord inbokat, men det är hög tid att kolla upp detta nu om jag ska gå eller ej. Men det skulle inte förvåna mig om det bara blir en spontanare på IKEA, mest för matens skull i så fall för där finns det tyvärr inte så mycket stämning.

Så hungrig jag blev nu...
Hur vill du ha ditt julbord och planerar du att besöka något i år?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund