06 oktober 2016

TV-serier som jag inte trodde att jag skulle tycka om
Empire.
Jag såg inte alls på Empire som en serie som jag skulle gilla (för jag gillar ju inte Hiphop?), men jag hade tydligen fel. Min syster introducerade mig för serien via ett YouTube-klipp där Jamal sjunger "You´re So Beautiful" och jag gillade faktiskt musiken och blev nyfiken på att se mer. Sedan följde jag helt plötsligt serien, till både min och min systers stora förvåning.
Mina favoritkaraktärer är Jamal och Cookie.

Gotham.
Jag vet egentligen inte varför jag bestämde mig för att kolla på Gotham. Jag är inte direkt någon Batman-fantast. Men det var ändå något med handlingen som intresserade mig, samtidigt som jag var ganska osäker på om detta verkligen var en serie för mig. Men jag kollade på piloten och ville sedan ser mer. As simple as that.
Mina favoritkaraktärer varierar men just nu är det Oswald/ Penguin och James.

Pretty Little Liars.
Utan att kolla närmare på saken levde jag i tron om att PLL bara var en vanlig dramaserie om ett gäng tonårstjejer, men det stämde ju inte alls. Min syster introducerade mig även för denna. Hon beskrev den som en serie om ett gäng tjejer vars ledare försvinner och tjejerna får sms och delar av henne skickade till sig. Ja, vem hade inte blivit nyfiken på det?
Mina favoritkaraktärer är Spencer och Hanna.


Följer ni några serier som ni inte trodde att ni skulle börja följa?

2 kommentarer:

  1. Finns många serier jag blivit jätte överraskad av :) Hell on Wheels, Jane The Virgin, Teen Wolf, bland många andra.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Härligt :) Alltid roligt att hitta nya favoriter.

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund