08 oktober 2016

Här finns jag

Här finns jag på sociala medier:
För över 1,5 år sedan skrev jag ett blogginlägg och länkade till alla mina sociala medier, men lite har ju förändrats genom åren så därför kommer här ett nytt, uppdaterat inlägg om vart jag håller hus utöver denna blogg.





Julbloggen - Här bloggar jag om min favorithödtid - julen. Bloggen är personlig och handlar om min jul och alltså inte om julen i allmänhet.
Simsbloggen - Här bloggar jag om mitt The Sims 3-spelande. Aktiviteten svajar en hel del just nu dock.
Studion - Här kan man beställa en bloggdesign, få hjälp med en logotyp, köpa färdiga bloggdesigner, ladda ner mina gratisdesigner och ta del av mina printables.





Instagram - Instagram använder jag numera som en sidekick till bloggen, jag uppdaterar alltså inte om min vardag där. Jag delar foton och film-, serie- och bloggrelaterade inlägg. Även julbloggen har ett konto @johannasjul.
Twitter - På Twitter är jag mer vardaglig, när jag kommer ihåg att uppdatera vill säga. Här kan det dyka upp lite vad som helst, när som helst.
Pinterest - Här pinnar jag en massa inspirerande bilder inom olika kategorier, precis som alla andra gör.
Tumblr - Här delar jag fina, trevliga bilder. Jag har även en Tumblr med jultema, en med serietema samt min designportfolio.
Trakt.tv - Här håller jag kolla på mina TV-serier.

Det var väl allt, tror jag :)
(Facebook och Snapchat använder jag bara privat.)

2 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund