24 oktober 2016

Förvaringstankar


Bilder: Pinterest

Jag sitter och kollar efter inspiration på garderober på Pinterest. 
Jag är ingen klädesintresserad person, jag har inget intresse för mode och trender, men jag vill ha ett smidigare sätt att hitta bland mina kläder. För kläder har jag ju ändå, precis som alla andra och det har hänt allt för många gånger att jag hittat ett klädesplagg som jag inte använt på ett bra tag för att det hamnat längst ner, längst in i en byrålåda. Och det känns inte som att jag gör annat än att rensa ut gammalt, slitet och urtvättat men ändå är det alltid proppfullt. Och shoppar nytt gör jag ju typ aldrig heller, eller?

Det här med att lägga in rena kläder i byrån igen kan också ta lite tid.
Jag vill ha bättre översikt över mina kläder. En platsbyggd garderob skulle jag vilja ha i sovrummet. Antingen med skjutdörrar, som dessa fina från 140kvadrat.se som ger en modern men ändå lite industriell känsla, eller något liknande de vita dörrarna i kollaget ovan. När jag flyttar till större ska jag allt ta mig en allvarligare funderare på detta, i nuläget känns det inte så aktuellt, i alla fall inte i sovrummet. Men detta kanske är något vi borde satsa på till vardagsrummet? Vi letar ju ny förvaring dit. Tåls att fundera på alltså...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund