02 oktober 2016

Blogguppskattning | Reviewblog & Seriereflektioner

Jag kommer under de närmaste veckorna, tillsammans med några andra film-, bok- och seriebloggare, visa min uppskattning till bloggar inom just det ämnet. Denna vecka blir det två bloggar i ett inlägg, eftersom att jag är så sent ute.Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den.
Reviewblog bloggar Elin om filmer, TV-serier och böcker. Hon skriver även om skådespelare och fyller i diverse listor. Jag gillar främst hennes filmrecensioner och inlägg om kommande biofilmer. Det är även roligt att läsa om hennes favoritskådespelare, där har vi faktiskt några gemensamma nämnare.

Utvalda inlägg: "Oktober - Kommande filmer på bio", "Filmrecension: The Legend of Tarzan", "Favoritskådespelare #9: Angelina Jolie".
Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den.
Seriereflektioner bloggar Sara med variation inom film och TV-serier. Jag gillar att läsa hennes teorier om Pretty Little Liars. Hon skriver även en del om Game of Thrones och Teen Wolf, två andra favoriter. Och även hon skriver väldigt bra filmrecensioner.

Utvalda inlägg: "Säsongsrecension: Pretty Little Liars 7A", "11 frågor om Game of Thrones", "Filmrecension: The Jungle Book".

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund