05 september 2016

The Legend of Tarzan
THE LEGEND OF TARZAN (2016) | ★★★✩✩
Det har gått många år sedan Tarzan lämnade djungeln för ett liv i England som John Clayton med sin älskade Jane vid sin sida. Han har nu blivit inbjuden att åka tillbaka till Kongo som ett sändebud åt parlamentet, omedveten om att han bara är en bricka i ett dödligt spel av girighet och hämnd.
Medverkande: Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L. Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou

Kommentar: Jag hade faktiskt aldrig sett någon annan film om Tarzan än den tecknade Disneyklassikern innan jag såg denna. Jag blev positivt överraskad. Vissa scener var lite onödigt sega men i det stora hela så var det en riktigt bra och sevärd film. Och Skarsgård ser förbannat bra ut i djungeln. Lite mer bakgrundsfakta hade höjt betyget.

2 kommentarer:

  1. Denna måste jag se, gäller bara att hitta tiden till det hehe

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det tycker jag att du ska göra.

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund