07 september 2016

Månadens tema | Vill du vara med?
Jag behöver pepp och framförallt en anledning till att plocka upp kameran lite oftare så därför tänkte jag starta en ny fotoutmaning och söker nu medlemmar till den. 2-5 stycken hoppas jag på, plus jag.

Denna fotoutmaning kommer, precis som den förra, gå ut på att varje gruppmedlem tolkar samma tema på valfritt sätt med hjälp av sina kameror och sin kreativitet, största skillnaderna är att vi denna gång kör månadsvis istället för veckovis och att vi kan lägga upp flera bilder till temat och inte bara en.
Vi har ett tema i månaden, därav "Månadens tema", och vi har därför en hel månad på oss att tolka temat med en eller flera bilder, och även tidsinställa om det skulle behövas. Allas bilder laddas upp på samma dag.

Krav: Du måste ha en blogg och ett fotointresse, du måste ha en systemkamera (kompakt systemkamera går också bra) och ett redigeringsprogram. Du behöver också ha ett Facebook-konto då det är där (i en hemlig grupp) vi kommer hålla kontakt.

Vill du vara med?
Lämna en kommentar med en länk till din blogg.

2 kommentarer:

  1. Jag gillade SC men ingen var ju intresserad tillslut så då tappade jag ju också intresset sen. Känner precis som du att jag verkligen måste ta upp kameran oftare att fota, så jag vill vara med ifall du hittar fler som är lika intresserade, annars duger bara du och jag bra ifall det inte blir fem st totalt, men ju fler desto roligare :D

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, jag med. När hälften är frånvarande blir det inte så kul längre. Vad roligt att du är intresserad av en ny grupp. Jag hoppas få tag på minst en till, men helst två. :)

      Radera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund