25 september 2016

Blogguppskattning | Seriedrottningen

Jag kommer under de närmaste veckorna, tillsammans med några andra film-, bok- och seriebloggare, visa min uppskattning till bloggar inom just det ämnet. Den sista bloggen för den här veckan är Seriedrottningen.Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den.
Jag följer Seriedrottningen, a.k.a Lovisa, på grund av all serieinspiration. Hon levererar intressanta och välgjorda inlägg och har inspirerat mig till att kolla på ett flertal serier. Guiden hon la upp om Chicago-serierna är bland det bästa hon skrivit, jag har länge velat se allt i korrekt ordning. Tack! Jag älskar att hon har sådan koll! Förut gillade jag även hur hon sammanfattade veckans alla avsnitt, hoppas hon börjar med det igen.

Utvalda inlägg: "Lista: Tv-seriernas ABC", "Hur slutar Pretty Little Liars", "En guide till Chicago Fire, PD, Med och Justice".

3 kommentarer:

  1. Din header är sååå fin!

    SvaraRadera
  2. Tack vad snäll du är!! ���� Och dra igång ditt Chicago-maraton, så kul när det kommer fler att diskutera med. ���� Ska börja skriva om avsnitt nu i höst när det börjar droppa in fler på schemat!

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund