17 september 2016

Blogguppskattning | Living In Fictional Worlds

Jag kommer under de närmaste veckorna, tillsammans med några andra film-, bok- och seriebloggare, visa min uppskattning till bloggar inom just det ämnet. Veckans andra blogg är Living In Fictional Worlds.Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den.
Jag läser Living In Fictional Worlds för de välskrivna recensionerna. De är kortfattade men informationsrika på ett alldeles lagom sätt. Jag gillar att hon även skriver om skådespelare och fyller i diverse listor. Bloggen är full av tips och trevlig läsning inom film och TV!

Utvalda inlägg: "The Shallows (2016)", "Favoritskådespelare 3 - Channing Tatum", "Mina TV-serier".

2 kommentarer:

  1. Kul att du uppskattar bloggen :D Har precis hittat in till dig tack vare dessa inlägg, kul du är riktigt duktig på att fotografera :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund