21 september 2016

Blogguppskattning | Gilla Film

Jag kommer under de närmaste veckorna, tillsammans med några andra film-, bok- och seriebloggare, visa min uppskattning till bloggar inom just det ämnet. Veckans första blogg, och den tredje bloggen totalt, är Gilla Film.Varför jag läser bloggen och vad jag uppskattar mest med den.
Anledningen till varför jag läser Elsas blogg är enkel - för att hon bloggar om film, och hon gör det riktigt bra. Inläggen är välskrivna och intressanta. Det förekommer även en del inlägg om TV-serier och skådespelare. Jag gillar verkligen hennes temainlägg och filmquiz. Filmquizen är en stor anledning till att bloggen blir så unik.

Utvalda inlägg: "Filmquiz #37: En film", "Sean Pertwee & Ben McKenzie", "Vecka 32 ● Effekter".

2 kommentarer:

  1. Vad roligt att du uppskattar filmquizen, då får jag fortsätta med det! :D

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund