01 augusti 2016

White House Down
WHITE HOUSE DOWN (2013) | ★★★★★
Polisen John Cale har just nekats sitt drömjobb att skydda president James W. Sawyer vid Secret Service. För att inte göra sin dotter Emily besviken med den dåliga nyheten tar han med henne på en rundtur i Vita huset. Samtidigt omringas byggnaden av en tungt beväpnad paramilitär grupp. När det utbryter kaos och tiden innan USA:s regering faller blir knapp, är det upp till John att rädda sin dotter, presidenten och landet.
Medverkande: Channing Tatum, Jamie Foxx, Maggie Gyllenhaal, Jason Clarke, Joey King

Kommentar: Jag har verkligen fastnat för den här filmen, mest troligen för att jag gillar Channing Tatum så mycket, och han gör då inte bort sig i den här filmen. Jag vet inte hur många gånger jag har sett den men jag kan närsomhelst se den igen.

2 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johanna.berglund