31 juli 2016

Kort om veckans planer
God kväll på er allihopa!
Oj, vad tiden går. Tänk att juli redan är förbi. Imorgon börjar augusti, månaden då min julblogg börjar smyga igång. Morgondagen är även dagen då jag ska till min gamla gymnasieskola och skriva Nationella prov i Engelska. Nervös? Ja! Men lite smått taggad är jag också, det ska bli så skönt att få det gjort, oavsett hur det går. Sen på onsdag ska jag göra min muntliga examination och sedan är jag förhoppningsvis klar med den kursen och kan tagga inför helgen. På lördag vankas femte besöket på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg, på söndag blir det shopping på Gekås i Ullared innan vi åker vidare till Borås och på måndag blir det djurpark och fotografering och troligtvis ett besök hos farmor på vägen hem :)

Nu: En dusch sedan kolla något avsnitt av The Killing.

Hur har eran sommar varit?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund