27 april 2016

Välkomnar ett nytt objektiv!Canon EF 24mm f/2.8 IS USM är namnet på mitt nya objektiv. Eftersom att mitt Tamron 17-50mm kan vara lite för stort att släpa på ibland, till exempel när man ska in till stan eller bara gå en spontan promenad och man vill ha kameran så lätt som möjligt, har jag sett mig om efter ett nytt objektiv de senaste veckorna. Något fast och inte för stort. Mitt 50mm passar inte till den uppgiften så ett med mer vidvinkel bestämde jag mig snabbt för. Canons 24mm och 28mm var mina kandidater, och ett ganska svårt val tills min pappa erbjöd mig att få köpa hans 24mm i toppskick för ett kanonpris. Sagt och gjort.

Nu välkomnar jag Canon EF 24mm f/2.8 IS USM till familjen, så mycket kul vi ska ha tillsammans!

2 kommentarer:

  1. Va roligt med ett nytt objektiv va snällt av din pappa som sålde sitt till dig :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund