10 januari 2016

Mina tre favoritlåtar just nu ♫

                                      


Det är lite min och min systers grej att övertala varandra att börja kolla på TV-serier vi själva redan följer, och sist ut var serien Empire som syrran tyckte att jag skulle se på. En tråkig söndag gjorde jag slag i saken och väntar nu som alla andra otåligt på fortsättningen som kommer i mars. Den första låten, You're So Beautiful, är min favorit från just denna serie.

Låten Lost Boy har jag hört mycket på Spotify-reklamen den senaste tiden och blev nyfiken att lyssna på hela. Den är så himla fin.

Gruppen LCMDF kom jag i kontakt med via en reklamfilm med deras låt Rookie. Jag kollade upp de på Spotify och fann låten Loser Song som jag fort fastnade för.

Så, dessa tre härlig låtar spelas flitigt hemma hos mig.
Har du lyssnat på någon av de tidigare?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund