03 december 2015

Julkalender 2015 - Lucka 3


3. BLOGGTIPS - Amanda Jona
Idag tänkte jag dela med mig av ett av mina bästa tips på bloggar att följa, nämligen bloggen Spontan driven av Amanda Jona. Harry Potter-fantasten Amanda, 20 år från Stockholm, är en mycket begåvad och skicklig fotograf. Hennes blogg är såklart fylld med fotografier och är därmed en stor inspirationskälla för mig och mitt eget fotograferande. Bloggen är alltid ett nöje att besöka med fin design och trevliga inlägg.
På Amandas blogg hittar du bland annat inlägg om fotograferingar, vardag, resor och fototips.


Alla bilder kommer från Amandas blogg.

4 kommentarer:

  1. Ohh så fin kalender och hennes blogg följer jag, jättefin

    SvaraRadera
  2. Åhhh! Amanda är ju sååååå grym!

    SvaraRadera
  3. Men åh, nu sitter jag här och gråter! Tack så hemskt mycket för de fina orden!

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund