21 november 2015

Tid för julUsch så seg jag känner mig idag. Typiskt att man ska åka på en förkylning lagom till julpyntningen. Men nu, med start i torsdagskväll, har jag äntligen orkat med att få upp det mesta av pyntet. Och skapat ett riktigt härligt, kreativt kaos här hemma.

Imorgon ska jag försöka få lite ordning på kaoset och städa. Jag var så ivrig att julpynta att jag hoppade över städningen. Dålig idé. Jag ska även fota lite bilder och dokumentera första julen i lägenheten. Bilder kommer upp på julbloggen men kanske här också.

Och eftersom att julen har fått titta fram i mitt hem så måste den ju få synas på bloggen också, så säg hej till en ny julheader! Jag hoppas att snön ser någorlunda realistisk ut i era ögon, jag är inte så bra på detta (ännu). Någon större förändring än en ny header blir det inte då denna designen fortfarande är relativt ny och jag gillar den. Efter årsskiftet tänkte jag skapa något nytt.

Har julen kommit igång hos er ännu?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund