01 augusti 2015

Juligt på designfrontenDet har hänt lite nytt på blogg och designfronten under helgen. Julbloggen är igång för säsongen och en ny säsong kräver en ny bloggdesign. Temat för årets design är vita bakgrunder och julfärgade detaljer. Jag har även breddat inläggen en aning, äntligen. Jag hade tankar på det redan förra året men hoppade det då jag haft samma storlek sedan bloggen startade. Nu dock, tog jag mig en allvarlig funderare igen och sedan ökade jag bredden med 100 pixlar. Ett bra val.
Något annat som är nytt och även juligt är denna nya gratisdesign som finns att ladda ner på Johannas freebies från och med idag. Jag kallar den för en exklusiv release då designen är mycket mer avancerat gjord och detaljerad är vad mina gratisdesigner vanligtvis är. Headern är gjord med lånade bilder från Tumblr (detta finns noterat i designen) men du kan för endast 50 kr få hjälp att byta ut bilderna mot andra valfria bilder, till exempel dina egna. Bakgrunden är inkluderad i designen men finns även att ladda ner separat samt i olika utföranden.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johannaewa.se