09 juni 2015

Min nya hemsida


Jag tyckte lite synd om min förra hemsida JBfotografi då den inte riktigt användes fullt ut. Jag uppdaterade med nya fotografier lite då och då men annars bara låg den där och nästan dammade igen.

Jag har sedan en tid tillbaka varit intresserad av att skapa en hemsida som omfattar mer än bara fotograferingen, som till exempel även mitt designande av bloggar. Allt på ett och samma ställe. JBfotografi passade inte riktigt för det och jag började fundera ut ett nytt namn. Jag bestämde mig snabbt för att jag ville ha ordet "studio" med i namnet och för att knyta an till mitt redan existerande varumärke fick hemsidan helt enkelt heta Studio JohannaEwa.

Från och med nu sker all designbeställning på min hemsida och förutom bloggdesign och foto kan ni även hitta mina verk inom grafisk design där. Välkommen!

Hoppas ni gillar min nya studio :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johannaewa.se