15 maj 2015

Ny bloggdesign


Häromdagen påbörjade jag en ny design till bloggen och passade även på att ta mig en riktig funderare över vilken inriktning jag egentligen vill ha på min blogg. Foto och design är huvudämnena, det har det egentligen varit hela tiden men design-delen har fallit bort mer och mer. En del vardag kan såklart förekomma. Film och serie blir det inte så mycket mer utav utan jag vill ha en ganska renodlad foto & design-blogg med inslag av vardag och sedan blir alla andra inlägg bara en eventuell liten bonus.

Jag hoppas att bloggdesignen fungerar som den ska för er. Den ska se ut som på bilden ovan ungefär. Jag har testat och godkänt den i Chrome på en 21,5" skärm och i Safari på en 13" skärm. Mejla annars gärna en screenshot till mig. Att bakgrunden inte hamnar rätt i mobil eller på surfplatta är jag medveten om men jag är inte så haj på mobilanpassning ännu. Dock tror jag att de flesta läser bloggar på en dator.

Nytt färgtema. Lite tråkig headerbild men den kan eventuellt snart bytas ut, kanske. Dropdown-meny som vanligt men nu med en liten omkastning av kategorier och nya länkar. Under "Shop" hittar ni designbeställningen. Annars är mycket som förut.
Vad tycks?

4 kommentarer:

 1. Det blev väldigt stilrent och fint :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag är inne i en stilren period just nu :)

   Radera
 2. Tycker den blev jättefin! Bra jobbat :)

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johannaewa.se