20 maj 2015

Att designa fansites


Att designa fanbloggar, eller fansites, är något jag gör väldigt gärna och jag testar nya stilar näst hela tiden. Jag arbetar på ett helt annat sätt med färger och former än när jag skapar vanliga bloggdesigner och det får mig att känna mig mer kreativt tillfredsställd.

Under den senaste tiden har tre fansites fått nya utseenden skapade av mig och de tänkte jag presentera för er nu.
Den ena är PLL Fansite, en Pretty Little Liars-blogg som jag själv är delägare och bloggare på tillsammans med min bloggvän Johanna. Klicka på bilden för att besöka bloggen.Johanna driver även en Teen Wolf-blogg samt en Lucy Hale-blogg som hon har bett om min hjälp att få designade. TW-bloggen fick äran att bli den första bloggen som jag testade att göra en fullsize header på, det ni! Mitt nästa mål är att kunna skapa sådana headers på Blogger också... Klicka på bilderna för att besöka respektive blogg.

2 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johannaewa.se