29 mars 2015

Missa inte mina gratisdesigner!Oj, så tyst det blev här då. Över två veckor utan uppdatering, det var ju inte riktigt planerat... Det känns verkligen som att det är dags att vända skutan och försöka komma tillbaka till bloggen nu. Men i det här inlägget hade jag inte tänkt tjata om det utan om något helt annat. Jag tänkte att det var på tiden att jag återigen tipsade er om min gratissida. Ni har väl inte glömt bort den?

Johannas freebies lägger jag upp bloggdesigner och bakgrundsbilder för nedladdning och det är så klart helt gratis att ta del av sidans innehåll, så länge man följer reglerna vill säga. Jag lägger endast upp gratisdesigner för Blogg.se-användare just nu men bakgrunderna kan användas av alla. Jag funderar även på att börja lägga upp ikoner för t ex. Bloglovin', Facebook osv. Vad sägs om det?

2 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johannaewa.se