05 februari 2015

Här finns jag

Här finns jag på sociala medier:

Min hemsida.
Min hemsida fungerar som min digitala portfolio där jag samlar några av mina favoritbilder.

På Bloglovin'.
Bloglovin' är ett bra ställe att följa bloggar på och jag är så tacksam för alla, nästan 300 personer, som valt att följa mig där. Följ mig på Bloglovin' om du inte vill missa något inlägg, det skulle göra mig superglad!

På Instagram.
På Instagram uppdaterar jag om lite mer vardagligt och oftast med mobilbilder men även foton från systemkameran kan dyka upp.

På Tumblr.
Tumblr är något som jag sitter och scrollar och rebloggar på vid tråkigare stunder. Jag har ett flertal Tumblrs för olika ämnen. Rustic Christmas med juliga reblogs som jag startade förra året när jullängtan smög sig på lite för tidigt. Denna är aktiv året om i varierande skala. The Zigazig-ha med gifs, ikoner och bilder från några av mina favoritserier.
Sedan så har jag även min designportfolio och min gratissida på Tumblr.

Jag har även en profil med några inspirerande anslagstavlor på Pinterest men är inte så jätteaktiv där just nu. På Facebook finns jag endast privat.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund