16 februari 2015

Få en ny bloggdesign - gratisGratis för en dag, eller två.

Förra veckan gjorde jag färdigt Demilovato.se's nya bloggdesign och den gjorde jag helt gratis med endast ett tack och ett blogginlägg dedikerat till mig i gengäld. Detta med att skapa bloggdesigner gratis slutade jag med för många år sedan men Marcus, Demi Lovato-bloggens ägare, frågade ändå om jag hade tid och lust att hjälpa till och eftersom att jag inte hade gjort så många designer på senaste tiden, förutom till mig själv och speciellt inte till några Fansites, så hade jag faktiskt en hel del lust att hjälpa till.

Att skapa personliga bloggdesigner gratis på heltid kommer jag aldrig börja med igen, MEN... kanske för några timmar i alla fall. 

Först till kvarn! De fyra första som skickar in en godkänd beställning, eller paxar en plats om du behöver lite betänketid (max två dagar), får sina designer helt gratis. MEN... för att få en lite mer rättvis "win-win"-situation så måste du tillägna ett blogginlägg till/ om mig och min blogg/ designverksamhet när du fått din nya bloggdesign.

Följ beställningsinstruktionerna HÄR eller mejla om du vill reservera en plats.
Jag meddelar i detta inlägg och eventuellt i ditt mejl när alla platserna är fyllda.

UPDATE [24/2, 16:14]: Fullt!

2 kommentarer:

Följ mig på Instagram @johannaewa.se