21 december 2014

Julkalender 2014 - Lucka 21


Tävling: Vinn ett The Hunger Games-halsband
Nu är det inte långt kvar till julafton minsann! I den sista adventstävlingen kan en person vinna ett guldhalsband med en härmskrika inspirerat från The Hunger Games-filmerna. Halsbandet kommer från Akiboom Design.

Delta i tävlingen genom att berätta i kommentarsfältet vem du skulle överraska med halsbandet eller om du skulle behålla det själv. Lämna även din mejladress.
Jag hade hållit halsbandet för mig själv.

Du kan även länka tävlingen på din blogg, Instagram eller Facebook för ett plus i kanten. Meddela i kommentaren om du gör något av detta.

Vinnaren presenteras nästa söndag den 28 december.
Vinnaren av ögonskuggspaletten är Josefine. Kolla din mejlinkorg!

Dags för julklapp nr. 3 att delas ut.

4 kommentarer:

 1. Åh, jag är gärna med och tävlar! Jag älskar både Hunger Games-böcker och filmerna så detta fina halsband skulle jag allt behålla själv! :)
  mirjam_99@live.se
  Ha det så bra!

  SvaraRadera
 2. Hade velat ge detta till min kusin Thilda, hon är helt klart fantast till filmerna, och skulle nog uppskatta detta som en bonusjulklapp! Kram Felicia_kyrk@live.se :)

  SvaraRadera
 3. Jag hade jättegärna velat vinna detta halsbandet och jag hade helt klart behållit det för mig själv ;) Jag älskar verkligen Hunger Games och har velat ha ett sånt här halsband länge!! :)

  SvaraRadera
 4. Jag hade gett den till min lillasyster som älskar hungerspelen!
  mail - charlotte.persson.1995@hotmail.com

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund