14 december 2014

Julkalender 2014 - Lucka 14


Tävling: Vinn en ögonskuggspalett
Den tredje advent är här och advent är lika med tävling. I den här tävlingen kan en person vinna en palett med ögonskuggor. En perfekt julklapp att ge bort eller att behålla själv.

Delta i tävlingen genom att berätta i kommentarsfältet vem du skulle överraska med paletten eller om du skulle behålla den själv. Lämna även din mejladress.
Jag hade gett paletten till min syster, hon gillar ögonskuggor.

Du kan även länka tävlingen på din blogg, Instagram eller Facebook för ett plus i kanten. Meddela i kommentaren om du gör något av detta.

 Vinnaren presenteras nästa söndag i nästa tävling.
Vinnaren av Yankee Candle-paketet är Emelie med mejladressen; emelie_ida@hotmail.com. Kolla din inkorg!

Dags för julklapp nr. 2 att delas ut!

5 kommentarer:

 1. Jag är gärna med och tävlar! Om jag vann skulle jag ge denna till min kusin som tycker väldigt mycket om smink. :)
  Har tipsat om tävlingen här: http://testu.blogg.se/2014/december/tavling-hos-johannaewa.html#comment
  Ha det så bra!
  mirjam_99@live.se

  SvaraRadera
 2. Åh jag skulle behålla denna paletten själv eftersom den skulle bli perfekt att använda till olika fotograferingar eller om man ska på nyårsfest! :)

  SvaraRadera
 3. Jag skulle ge den till min 12-åriga gamla lillasyster som älskar smink!
  mail:charlotte.persson.1995@hotmail.com

  SvaraRadera
 4. Skulle ge detta till världens bästa mamma som ställer upp i vått&torrt, hon passar i så många färger och försökt övertala henne om detta, men hon vägrart! Om jag ger henne denna skönhet så skulle hon nog inte kunna låta bli att testa! Kram. Felicia_kyrk@live.se

  SvaraRadera
 5. Jag skulle ge den till min bästa vän som flyttade till England i somras. Jag saknar henne så himla mycket och det är så tomt om dagarna när jag annars har varit van att träffa henne varje dag i 3 års tid. Men i jul kommer hon hem för första sedan flytten och jag är så glad! Jag vill verkligen visa min uppskattning och skämma bort henne med massa fina klappar :) Min mail är josefinefriman@hotmail.se

  SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund