30 november 2014

Första advent


Första ljuset är tänt och nu drar äntligen julen igång på riktigt! Jag har inte berättat detta för er ännu men detta blir faktiskt min sista jul i mitt barndomshem. Den sista januari flyttar jag till lägenhet och blir sambo med min syster. Det ska bli så roligt. Nytt hem, ny omgivning, nya möbler... En början på ett nytt kapitel i livet men samtidigt en fortsättning. Hur ogärna jag än vill längta enda till slutet av januari, förbi julen och nyår, så kan jag ändå inte låta bli!

I morgon är det dags för årets julkalender, både på TV och här på bloggen. Missa inte det!

Nu ska jag gå ut en sväng sedan måste jag slutföra några luckor till kalendern och så funderar jag på att spela Sims, jag har ritat ett nytt hus med en helt ny köksdesign (för min del) som jag gärna skulle vilja bygga. Fullspäckad kväll :)

Hoppas ni har en trevlig första advent!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Följ mig på Instagram @johanna.berglund