06 september 2014

Jag och alla mina bloggar


Sicken tråkig bloggare jag har varit den senaste tiden.
Ja, på alla mina bloggar - men mest på den här. Jag har varit sjuk och så har skolan dragit igång igen, men den mesta frånvaron beror på sjukdomen för skolan tar faktiskt inte upp så mycket tid. Jag har oftast hela eftermiddagen och kvällen tillgodo största delen av veckan. Dock har fotoinspirationen varit låg den senaste tiden och det har bidragit en del till tystnaden. Men jag försöker sakta men säkert ta mig tillbaka till livets glädjepunkter, bloggarna och kameran.

Jag har faktiskt en helt ny blogg att presentera för er, nämligen en ny simsblogg. Jag drev en med min syster tidigare sedan något år tillbaka men efter en längre tid med en obekväm känsla och lust för något nytt bestämdes det att vi skulle lägga ner bloggen och starta en ny, på Blogger. Syrran har dock ingen blogglust längre så jag driver bloggen själv, till att börja med i alla fall, och har därför byggt upp den helt efter mina egna behov. Bloggen heter JingleSims (lite julinspirerat namn blev det, såklart). Vi ses där! och här!

Även julbloggen är ingång igen sedan ca en månad tillbaka, på sin nya adress och allt. Jag har inte haft lika mycket julcravings i år. Jag tror att jag har någon spärr för att inte släppa loss för tidigt. Jag försökte släppa lite på spärren men bloggandet tar ändå inte riktigt fart. Allt känns bara "för tidigt". Gosh, såhär har jag nog aldrig känt såhär års förut. Förhoppningsvis så släpper det snart. Jag kanske skulle kolla på en julfilm eller något...

xo

2 kommentarer:

  1. Sv; Det är lugnt :) Men.. Skulle du kunna göra en header till mig? För när jag försöker så blir den bara ful och plåttrig... :)

    SvaraRadera

Följ mig på Instagram @johanna.berglund